tuff.

är sjukt sugen på att tuffa till mitt yttre lite, jag hade en älskad piercing förut - nu vill jag ha tillbaka den & tatuera mig. älskar den rockiga stilen & vill anamma den!
-
idag fick vi svar ifrån en fabrik i estland - kanske vill de tillverka våra kläder - håller tummarna!
-

framsteg.

nu har vi skickat in alla papper till skatteverket så snart borde DangerousDave HB vara igång & rullande..! Har jag berättat vad det är för produkt vi ska köra på? Vi ska starta ett klädesmärke! HUR KUL?! Vi ska börja med linnen för tjejer & t-shirts för killar som vi sedan kommer trycka med våra egen designade grymma trycK!
-
Vi kommer satsa på kvalité och åter kvalité, ifrån ruta ett ska allting vara perfekt! Det är sjukt kul att starta det här men det är mycket som ska till för att det ska komma igång - behöver lite flyt efter lite uppförsbacke! det kommer nog imorgon - då gliiider vi!
-
förövrigt är Ola Rapace sjukt snygg - ser fram emot sthlm - båstad - en ny pärla att njuta framför!
-

lofsdalen.

ett par bilder som ger en fin resumé över dagarna i Lofsdalen.
-
friterad camembert - hur gott?

hårband.

är helt kär i mitt hårband - det är fantastiskt - jag ska ha hårband varenda dag resten av mitt liv!
-
Trött tjej på väg mellan Kvitfjell & Lofsdalen 15/3 - 2011.

pausen håller i sig..!

är nu hemkommen ifrån lofsdalen & har landat hemma hos davids föräldrar där vi kommer att bo nu i ungefär en vecka tills vi får davids lägenhet. det blir grymt! och då blir det en mycket roligare blogg - då ska vi ju starta med företaget på riktigt! SÅ SJUKT ROLIGT!
-

paus..!

nu när jag är på semester med familjen blir det inte mycket bloggat, allt annat tar upp tiden istället..! :) uppdaterar om hela veckan istället till helgen..!


lofsdalen.

är nu i lofsdalen med min fantastiska familj&david - underbart att njuta lite semester före vi sätter igång med företaget ordentligt på måndag..! ikväll blir det middag på restaurang Trapper - en mycket mysig restaurang nere i byn  väl värd ett besök..!


-


nöjd.

sjukt nöjd med dagen so far, nu blir det till att packa allt, slänga in det i bilen, städa upp här & sen blir det lite vin med gänget här i huset..!
-

sjukt bra dag!

idag har helt enkelt varit en sjukt bra dag! sista dagen här i kvitfjell, imorgon åker vi till lofsdalen & sedan flyttar jag in hos min ♥ i norrtälje. det blir sjukt bra!
-
dagens bilder förklarar bra varför idag har varit en fantastisk dag!
-

vin&vänner.

städa & packa - diska & tvätta i ett moln av trötthet sedan gårdagen.
-
jag vill dricka vin med mina fantastiska vänner istället..! snart snart!
-

rockig.

snart får det vara dags för en sjukt rockig utgång - vill dansa hela natten!
-
redo för rockfest.

städa.

känner mig helt bakfull efter dagens långa arbetspass - helt slut i varje cell & muskel - men nu slänger vi på lite oskar linnros - sommarens stora favorit! så kör vi igång & städar upp det här boet så att vi kan sticka härifrån! whooop!! :D
-

JAG ÄR FRI!!

-
-

kraschat internet.

eftersom att världscupen är här nu så kraschar vårt internet då det är ett öppet internet som nu överanvänds av "folk." har iofs inte haft mycket tid över att blogga idag & imorgon jobbar jag ifrån 12.00 - 03.00  - men vi hörs igen på söndag eller måndag när allting är som vanligt..! imorgon är sista dagen på mitt jobb här - underbart! sedan blir det back to LOVELY sweden..! whoop whoop!
-

beach season twothousand and eleven.

fy fan vad vi ska köra boxning & joggning när vi kommer hem - kommer behöva styra, både fysisk&psykisk nu när vi ska starta eget..! I need some power..!

biggest loser.

älskar teveprogram som biggest loser..! ska nog starta en egen sådan tävling med david nu när vi kommer hem - beach O'eleven, here we come..!

10 mars - 2011.

dagarna går så fantastiskt fort, bara det bromsar in i april så man kan njuta av våren & sommaren så är det underbart! såg de två senaste avsnitten av The Event innan vi skulle sova igår, det varvade man inte ner av, borde kanske sova lite längre nu men jag vill ut och åka bräda! ska bara lyssna på lite tyst & härlig morgonmusik & se på när david vaknar först..! börjar jobba klockan fyra idag..!
-

I'm back.

kvällen gick fint, de åt & de gick..! jag är dock HELT slut, en av de skönaste tjejerna på jobbet trodde att det berodde på att månen är närmare jorden just nu än vad den typ någonsin har varit, jag tror egentligen inte så mycket på sådana energier men det känns ändå som att det kan stämma. för jag är liksom en millisekund efter i huvudet hela tiden, svårt att förklara. så blir jag yr & svimfärdig i en sekund & sen är jag normalt efter igen. det är konstigt, tror ni på att det är energi mellan månen & jorden ?
-

skype.

skype är fan det bästa jag vet, det är ju så sjukt smart?! nu har jag precis skypat en halvtimma med mamma, så ska byta om nu & sticka upp & servera lite hungriga skidåkare! på lördag är sista dagen, whoop whoop!
-
kaffe är fantastiskt..!

ett år sedan.

nionde mars - hur fort går inte dagarna?!
-
förra året den här dagen såg jag inte ut på en grådaskig parkering, putsade inte damm ifrån saker innan de packades ner i lådor, jag tvättade definitivt inte, haha. förra året glassade vi i chamonix..!
-
aiguille du midi - chamonix. fancy pants.

dags att börja packa.

nu är det dags! kommer inte hinna packa i helgen, på lördag jobbar vi 10 - 02 - gött pass. för tre år sedan vaknade jag med min vän Tjockis på besök i mitt personalboende - ett litet rum i en lång korridor i Stöten - LOVED IT.
-
före tjockis kom borstade jag tänderna - den bilden hade jag sedan på msn i ett par år som profilbild. sjukt intressant.

nightynight.

precis hemkommen ifrån jobbet - det är Worldcup här nu - i utförsåkning. eller till helgen, så det är buffe hela veckan lång & hungriga män som vräker i sig mat, vatten & saft. simplare servering finns inte, trevliga är de också! den här sista veckan kommer bli soft..!
-
nu ska jag duscha bort jobbdammet ifrån axlarna & krypa ner i sängen med älskling & låta fötterna vila..!
-

jag.

bild på mig ifrån igår. igår var en sjukt bra dag!
-

den dagen..

..det där är min strand är jag nöjd. denna dag sveper förbi i ett bakismoln - ska snart göra iordning mig för jobbet & imorgon tar vi nya tag!

semla.

titta vilken fin semla jag precis åt upp!
-

gårdagen i bilder.


fettisdagen!

det är fettisdagen som får upp mig ur sängen idag - måste göra semlor! fy fan vad gott!! nu ska jag ge mig ett mänskligt utseende, dra upp dave & åka & handla semlaingredienser! smask!
-


godmorgon!

idag önskar jag att det regnade ute & att någon ville komma hit med en plusmeny till mig. det är i alla fall blåsigt ute och jag börjar inte jobba förrän klockan sju ikväll - har avklarat sista måndagen här i kvitfjell, den här veckan kommer gå sjukt fort! måste verkligen börja packa.
-
jag är så jävla taggad på att komma hem till sverige & kunna ringa och undra saker till folk med svar på undringarna utan att det kostar en förmögenhet. ska även bli skitkul att börja måla lite tavlor igen när vi kommer hem, här finns ingenstans att få tag på dukar och så är vi inte särskilt inspirerade av plastgolvet & fabrikslamporna.
-
jag längtar efter ALLT som finns i sverige - jag älskar sverige - vilket fantastiskt land!
-
arkivbild ifrån 19/10 - 2007.




middag&häng.

nu är det dags för det som rubriken säger - vi ska åka upp till elisabeth&jason och deras lilla kollektiv uppe på fjället & bli bjudna på middag & dricka lite vin. det blir nice!

hej!

beklagar verkligen den dåliga uppdateringen men idag började vi dagen med en film & sen åkte vi ut i backen för frukost vid tvåtiden - träffade ett par vänner & tiden gick. så nu är vi här och det har redan hunnit bli den sjunde mars..!
-
det går framåt  med företaget - så jävla roligt! vi håller på att få prover gjorda åt oss, vi har bestämt oss för förpackning & ser oss runt mellan olika företag för att hitta det mest prisvärda alternativet. det finns självklart mycket kvar att göra & det ska bli sjukt kul att börja arbeta med att få igång det här på riktigt nu när vi kommer hem till underbara sverige om en vecka!
-
LIFE IS GOOD.
är burgaren för stor om den täcker hela ansiktet?

söndag.

idag har jag tagit söndag - vi åkte ett par varv i backen tidigare idag - sen dess har vi bara tagit det lugnt & låtit det vara veckans vilodag. imorgon tar vi tag i allt igen!

fem milen.

det är så spännande nu - heja sverige!

morgon igen..! :)

godmorgon..! idag är det bara en vecka kvar här i hålan! hur underbart?! :) en annan sak som är underbar är att jag varje morgon vaknar bredvid den här typen. efter två&ett halvt år tillsammans är jag töntigt kär i honom!
-

finito.

helt slut - den här kvällen var en kaoskväll & nu ska jag sova. sen ska jag fira & vara fri i två dagar med mitt hjärta..! :)
.
fri som en fågel!

cheesecake.

är sjukt sugen på en riktigt god cheesecake - någon som har lust att baka till mig?
-
om en timme åker vi upp till jobbet - imorgon&övermorgon är vi fria - då blir massa mys, bräda & fest..! :)

guld!

anja pärsson..! så himla härligt..!

skallig nr 2.

ett tag då jag faktiskt höll på att bli skallig var dock när jag försökte bli blond på egen hand, det såg för jävligt ut, det gjorde sjukt ont i hårbotten  - alla som någon gång har blekt/blonderat håret vet hur stark den skiten är. lite så här såg det ut från början till slut:
-
efter första gången 19:onde mars 2007:



här har haft i en eller två till blekningar - även blekt ögonbrynen 25:e mars 2007. ingen hit direkt.



29:onde mars 2007. ni kanske ser vilken min favoritvinkel var back in the days.



2:a maj hade jag färgat & hållit på hela april och då började det i alla fall bli mindre gult.



åttonde maj var det helt okej - om än med gula skiftningar i olika ljus - det såg ju sjukt oäkta ut men jag gillade det.



nionde maj tröttnade jag på att ha utväxt och klippte mig, samt färgad det mörkt. så mycket färgningar & så många timmars jobb för att färga det mörkt på två minuter.



tionde maj vaknade jag & såg ut så här:



samma dag ångrade jag mig & försökte färga tillbaka.





resten av sommaren hade jag någon typ av mellanfärg - en blandning mellan allt - och jag tog otroligt många sådana här bilder.



det var min hårhistoria - resten av livet har jag haft mina underbara bruna hårfärg som jag egentligen älskar. fast jag är lite sugen på att bli blond igen!





skallig.

ser ju skallig ut på bilderna nedan - men så är inte fallet..! jag har hår kvar. no worries..! :)
-

sol&plusgrader!

vilket helt fantastiskt väder - visste du att det finns folk som får vårdepression av allt ljus? hur är det möjligt - det här är ju helt UNDERBART!
har varit ute & åkt lite i backen, nu ska vi handla lite så vi kan ha det strålande imorgon&måndag då vi är FRIA! whoopwhoop!
.

hemma ifrån jobbet.

tog ett glas vin på jobbet efter jobbet - alltid skönt att bara varva ner & snacka lite skit. nu blir det dusch, tandborstning&munskölj - sen lite härlig dramatik i sveriges mästerkock..! älskar tävlingsprogram som har med mat, mode eller tjockisar att göra! haha.
.

frustration.

när inte allt händer på en sekund - när inte allt går exakt som jag vill - då blir jag frustrerad. för jag kan inte själv, jag är beroende av att andra gör det de kan så att vi kan få igång vårt företag..! men en sak i taget, en sak i taget. drömmen är att vara igång till maj..! slutet av mars & hela april nu när vi kommer hem ska vi lägga i en högre växel & verkligen satsa på det här!
.
här tyckte jag att jag var jävligt snygg den 21/8 - 2008 på väg till Koster.



en dag i backen.

en helt underbar dag i backen, nollgradigt - solsken - varmt&skönt - love it. nu blir det lunch med quinoa,kyckling & currysås - smask!
.
dagen i bilder:

godmorgon världen..!

idag vaknar jag trött..! men nu har dave vaknat också så nu tänds alla lampor och alla gardiner dras bort ifrån fönstren & det är dags & gå upp & jobba på med företaget nu under dagen & sen servera ikväll..!
.
om jag var lika söt som den här så kanske jag skulle bli ompysslad & få massage istället för att bli dragen upp? fast jag tycker att det är underbart att vakna med honom varje morgon..!

-


hemma..!

och det har hunnit bli den fjärde mars - hur fort går tiden ? och hur underbart är det att det är vår? Jag älskar det..! tio dagar kvar här på fjället/i hålan - sen väntar världen..!
.
eftersom att jag fick ett par komplimanger om mina ögon i ett tidigare inlägg - & jag älskar komplimanger - så är här en bild från min favoritvinkel där jag är redo för julfest 14/12 - 2008.

.


budget & varm chokla.

härlig torsdag..! bara tre timmars jobb ikväll - sen fredag&lördag - fria söndag&måndag - sen jobbar vi veckan ut & sen kan vi toksatsa på företaget. SÅ KUL!
-

lunch.

hemma för lunch..! hamburgare med coleslaw - sjukt gott..!
-

godmorgon..!

godmorgon, godmorgon, hör fåglar sjunga, godmorgon, godmorgon, till dig..!
- solen skiner ute, vi är vakna redan nu, dags att slänga i sig lite gröt & sen ska vi ha en heldag i backen, jobbar inte förrän klockan sju ikväll så whoop whoop!!
.
så här kan man se ut när man tar liften till jobbet 23/2 - 2011.



varva ner.

försöker varva ner efter jobbet, inte för att det är stressigt där - men man blir ändå pigg av att arbeta. men istället för att varva ner så funderar jag över allting som vi behöver göra för att koma igång med företaget, det är otroligt många steg - alltså otroligt. men vi har gjort en to do lista, känns planerat. imorgon ska vi försöka göra en budget, en ungefärlig - lite så som vi hoppas & tror att allt kommer gå.
.
är sjukt sugen på att gå på en riktigt bra konsert som bara rensar huvudet - en sådan fantastisk konsert där du kan sjunga alla låtar & du bara lever precis just NU - så kan jag ta tag i allting efteråt - som pånyttfödd..!
.
en sjukt bra konsert med Håkan i Bergen som David bjöd mig på 29/1 - 2009.







en av de snyggaste..

är absolut Blake Lively - Serena vad der Woodsen. hennes garderob hade suttit fint.
.

2 mars - 2011.

idag har vi inte gjort så mycket - vi myser i våra skönaste fåtöljer, glada över att vi gjorde en plan för vårt företag igår - vi känner oss redo. det är mycket jobb - men det ska gå & det ska fan gå med vinst..!
.
2 mars förra året var det "brat"fest i cham som gällde. så här såg det ut då :

ost&champagne - bra tisdag!

nu njuter vi..!

företaget.

vi sitter med ett glas rosé var, lyssnar på cornelis & planerar företaget. vilka steg vi har tagit, vilka vi ska ta ( det är ett gäng ) , hur vi ska marknadsföra våra produkter..! Det är sjukt roligt att prata om det och det absolut roligaste är att det är absolut möjligt..!
.
cornelis är fantastisk..!

fritt vilt III.

har du sett norska skräckfilmerna fritt vilt 1 & 2? Om inte, se dem..! ett tips är dock att skippa trean. min favorit bland norsk film är dock Död Snö - kan inte förklara den, den måste ses, helt fantastisk!
.

tacos & vin.

nu blir det tacos & vin - senare ikväll blir det mys med ostar & kex (checks alltså) ..!
.

1 mars - 2011.

crazy! det är redan mars! ÄLSKAR det..!! idag är vi lite sega - men fria - underbart! vi ska slänga i oss lite gröt nu & sen sticka ut ett par timmar i backen. frisk luft är bra för dig!
.
förra året 1:a mars bodde vi i franska alperna - chamonix & var galet bakfulla denna dag. vi åkte inte så mycket bräda men vi var i alla fall ute - och david vissa alla konster han kunde. sedan åkte vi hem & gjorde världens godaste hamburgare. bra bakisdag!
.
Ha en fantastisk första mars så hörs vi senare!

RSS 2.0