ha det gött! :)

har insett att detta att blogga inte riktigt var min grej, lär känna mig istället så får du ta del av allt! :)
ha det gött!

lantbrevbärare.

är inte världens bästa på att uppdatera min blogg märker jag, men en blogg som uppdateras typ en gång i veckan är ju fortfarande en blogg? :)
nu har jag bestämt mig vart jag ska jobba i sommar! lantbrevbärare i norrtälje! ska bli sjukt kul, jag är konstigt nog tokladdad! :)
jag har ju varit brevbärare förut! då kunde det se ut så här.

helg.

mådde kass i morse, mår bättre nu, solen skiner & carro är på väg hit! ikväll ska vi dansa & på måndag ska jag bestämma vart jag ska börja jobba. men nu tar vi helg!
-

framåt.

just nu går det framåt på många fronter, jag håller på med ansökan till copy - utbildningen på Berghs, jag ska provjobba torsdag&fredag på schysstaste restaurangen i norrtälje, vi har fått de första proven på våra kläder, gjort ändringar och skickat tillbaka. Framåt! Jävligt skönt..! I morse snöade det!

Rebecca Black.

Någon som har missat youtube fenomenet Rebecca Black? Själv hade jag missat det tills jag läste i metro om den unga sångerskan som blivit mordhotad vid flera tillfällen & nu lever under polisskydd. Varför? För att folk stör sig på hennes låt Friday! Nog att texten är under all kritik - vem fan mordhotar för en sådan sak?
Come on people, its friday, friday gettin down on friday!

söndag. 1 maj!

idag är det söndagslugn som gäller, ögonen ber om att få skugga av solglasögon & huvudet vill helst ligga på en mjuk kudde. men vi struntar i huvudet & åker iväg för att grilla istället!
-
en sjukt trött tjej igår vid niotiden på morgonen då jag&david hade jobbat i drygt sju timmar. hur kan folk arbeta natt? jag förstår inte - det fuckar upp hela kroppen.
igår var mitt första traditionella valborgsfirande med manskör & majbrasa, det var mysigt! nästa år blir det nog fylla i lund!

RSS 2.0